Uitreiking hoofdprijs loterij

De hoofdprijs van de loterij is uitgereikt. Wij wensen de winnaar veel rijplezier op deze mooie opoefiets.
 
 
Met dank aan De Grimsport/Hobbycentrum Zoeterwoude.

 
 
P7060082 website   P7060080 website

Klacht over geluidsoverlast

Helaas is er naar aanleiding van het dorpsfeest Zoeterwoude een klacht bij ons binnengekomen over geluidsoverlast in de nachtelijke uren. De klager geeft aan dat er - met name op zaterdag - tijdens het dorpsfeest tot 04.00 uur ’s nachts muziek gedraaid zou zijn.
 
De vergunning die is uitgegeven door de gemeente, geeft aan dat de muziek op zaterdag om 02.00 uur afgelopen moet zijn. Hier hebben wij ons strikt aan gehouden. Het geluid dat om 04.00 uur klonk, komt dus zeker niet bij het dorpsfeest Zoeterwoude vandaan, het is waarschijnlijker dat er in het dorp een after party of ander feest aan de gang was.
Ook op de andere avonden hebben wij ons gehouden aan de in de vergunning bepaalde tijdstippen.
 
Wij willen nogmaals duidelijk maken dat wij het betreuren dat klager overlast heeft ervaren, maar dat wij ons gehouden hebben aan de opgegeven tijden waarop de muziek gestopt moest zijn.
 

Ad Blijleven ontvangt onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Bestuurslid van het eerste uur, Ad Blijleven kreeg zaterdagavond de Koninklijke Onderscheiding, Lid in de Orde van Oranje-Nassau, uitgereikt door burgemeester Liesbeth Bloemen. Dat gebeurde tijdens de 10e editie van het Dorpsfeest.

In de pauze van het optreden van de band The Originals werd Ad door burgemeester Bloemen op het podium geroepen. Onder luid gejuich werden hem de versierselen opgespeld. Ad heeft de onderscheiding gekregen voor zijn jarenlange inzet tijdens het Dorpsfeest Zoeterwoude en voor de talloze andere vrijwilligersactiviteiten die hij in de loop van de jaren verricht heeft.

 

Dorpsfeest Zoeterwoude The Originals 26...   .Dorpsfeest Zoeterwoude The Originals 29..
Dorpsfeest Zoeterwoude The Originals 30   Dorpsfeest Zoeterwoude The Originals 34
Dorpsfeest Zoeterwoude The Originals 44    
     

 

Van der Linden Strong & Fit demo

Zondag 23 juni 
13.00 – 16.00 uur
 
 
 
Helaas is het niet mogelijk gebleken genoeg teams te vinden om de Zoeterwoudse landbouwspelen te organiseren. We hebben daarom het besluit genomen deze te annuleren.
 
Gelukkig hebben we wel een vervangend programmaonderdeel.
 
Richard van der Linden verzorgt, met zijn team, een demonstratie. Kijk en beleef mee hoe deze sterke mannen en vrouwen hun krachten meten met de elementen. Voor mensen die hun krachten willen meten, kan dat onder begeleiding.
 
Dus sterke vrouwen en mannen kom vooral kijken!
 
Kijk voor een impressie op Van der Linden Strong & Fit demo https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=Dzf7Un-OqXg
 
4F6089DA 74F0 4E32 9DB6 2DDF39791446

Proef met ophaalservice voor het klaverjassen

 
Vrijdag 21 juni
 
Al 10 jaar lang verzorgen Lubbe Reizen en Zorgcentrum Roomburg voor ons het vervoer van bezoekers die niet zelfstandig naar de klaverjasmiddag kunnen komen. Zij stoppen bij Huize Emmaus, de Eendenkooi en sinds een paar jaar ook bij De Bles en brengen de bezoekers van daaruit naar het feestterrein.
 
We hebben echter gemerkt dat er ook mensen zijn die wel een paar potjes klaverjas of rummikub willen spelen, maar niet in staat zijn op eigen gelegenheid naar het verzamelpunt te komen. Daarom bieden we dit jaar als proef aan om een aantal mensen uit het dorp thuis op te halen en weer terug te brengen.
 
SKZ heeft hiervoor een busje voor 8 personen beschikbaar gesteld. Heb je een vader, moeder, oom, tante of buurman/-vrouw die in het dorp woont en graag van deze service gebruik maakt, laat het ons weten door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te reageren op dit bericht. Geef uiterlijk dinsdag 18 juni naam, adres en telefoonnummer op en wij gaan kijken wat we kunnen regelen.
 
Spelregels
- Deze service is alleen bedoeld voor mensen die echt niet op eigen gelegenheid naar Emmaus of het feestterrein kunnen komen.
- Er kunnen maar 8 mensen mee en we rijden 1 ronde (i.v.m. de tijd)
- Het is geen rolstoelbus.
- De instap van de bus is redelijk hoog.

Uitslag feestelijke woordzoeker

Alle inzendingen voor de feestelijke woordzoeker zijn nagekeken. Met 51 inzenders vinden wij het een succes. Uit de inzendingen hebben wij 3 winnaars gekozen.
 
De winnaars zijn:
 
Ilona Arts
Nel Vervoorn
Thea Tuithof
 
Alle winnaars ontvangen aankomende week een bericht met daarin hun welverdiende consumptiemunten.