Zoeterwoude voor de 11e keer ‘helemaal op z’n kop’

Op 23, 24 en 25 juni is het weer zo ver. Die drie dagen vindt Dorpsfeest Zoeterwoude plaats. Ook deze 12e editie wil natuurlijk enkele Dorper of Rijndijker wil missen. Sterker: traditiegetrouw zullen ook veel regiogenoten naar ons feestterrein trekken. En dat is niet zo vreemd. Want we hebben weer een geweldig programma samengesteld. Drie feestavonden met topartiesten, de kindermiddag, de bingo, een hoop entertainment…, het hoort er allemaal weer bij.

Zo’n uniek en groots opgezet dorpsfeest kan natuurlijk niet zonder sponsors. Voor hen hebben we allereerst goed nieuws. Want – hoewel het leven in het afgelopen jaar een stuk duurder is geworden – zijn de prijzen van de vele sponsorpakketten niet verhoogd. Je kunt dus nog altijd voor een vriendelijke prijs meedoen! Net als in eerdere jaren hebben we het hele evenement voor onze sponsors opgeknipt in losse onderdelen (zie de bijlage). Als sponsor bepaal je zelf met welk bedrag je ons wilt steunen; je ziet meteen wat je daarvoor terugkrijgt.

Je raadt het al: ook jou vragen we (weer) om Dorpsfeest Zoeterwoude te ondersteunen. Tof als je meehelpt om van deze editie een prachtig feest te maken. Kun je geen sponsorpakket kiezen en/of heb je een eigen idee of suggestie, dan horen we dat graag. Net als wanneer je ons liever met een bijdrage in natura wilt helpen.

Via onderstaande button kom je rechtstreeks in het online sponsorformulier. Voor jouw gemak hebben we dat alvast een beetje ingevuld. Wil je (weer) meedoen, dan pas je eenvoudig de gewenste opties aan voordat je op ‘verzenden’ klikt.

 

 

button sponsoring

 

link: Sponsormogelijkheiden-2023