Zoeterwoude voor de 10e keer ‘helemaal op z’n kop’

Beste ………

De tijd vliegt! Deze zomer is het alweer de 10e keer dat Dorpsfeest Zoeterwoude plaatsvindt. Dit prachtige evenement waar talloze dorpers, rijndijkers én regiogenoten van genieten, is niet meer weg te denken. 20, 21, 22 en 23 juni staan al in duizenden agenda’s ‘geblokt’. Níemand wil het missen. Drie geweldige feestavonden met topartiesten, de kindermiddag, trekkerbehendigheidswedstrijden, poldercross, dorpsbarbecue etc…., ze zijn inmiddels allemaal een begrip.

Samen zetten we Zoeterwoude ‘helemaal op z’n kop’. Dat wil zeggen: als het aan óns ligt. De voorbereidingen zijn in elk geval al in volle gang. We kunnen daarbij alleen maar hopen dat we ook (weer) op u mogen rekenen. Want sponsors zijn voor een feest van deze omvang en kwaliteit van levensbelang. Maar ook dit jaar geldt dat het echt niet om enorme bedragen gaat. Daarom ook hebben we het hele evenement weer in losse onderdelen opgeknipt (zie de bijlage). Al zijn we natuurlijk ook heel blij met kleinere bijdragen, al dan niet in natura. Kijkt u bijvoorbeeld maar eens naar het standaard sponsorpakket. Óf kom met uw eigen idee/suggestie.

Doet u mee? Helpt u ons om ook van deze 10e editie een prachtig feest te maken? Het zou fantastisch zijn! U doet er alle feestgangers én ons mooie dorp een groot plezier mee. Maar…, waarschijnlijk ook uzelf! Want we stellen er natuurlijk wel iets tegenover. Én we brengen uw (bedrijfs)naam volop onder de aandacht.

Via onderstaande button komt u rechtstreeks in het antwoordformulier. Dat hebben we voor uw gemak alvast een beetje ingevuld. Deed u vorig jaar mee, dan ziet u voor welk onderdeel of welke mogelijkheid u toen koos. Wilt u het dit jaar eens heel anders doen, dan past u dat eenvoudig aan voordat u op verzenden klikt.

We hopen heel erg dat u er in juni als sponsor bij zult zijn; welkom bent u natuurlijk sowieso!

 

button sponsoring

 

link: Sponsormogelijkheiden-2019