Zoeterwoude voor de 10e keer ‘helemaal op z’n kop’

Beste ………

Corona mag dan nog niet helemaal verdwenen zijn, we hebben het ‘gewone’ leven gelukkig wel weer opgepakt. Goed nieuws ook voor Dorpsfeest Zoeterwoude. Want dat gaat er – zoals het er nu uitziet – deze zomer echt weer komen. Na twee jaren ‘stilte’ vieren we dan eindelijk de 11e editie van dit prachtige evenement waar talloze dorpers, rijndijkers én regiogenoten van genieten. 24, 25 en 26 juni staan al in duizenden agenda’s ‘geblokt’. Níemand wil het missen. Drie geweldige feestavonden met topartiesten, de kindermiddag, poldercross, etc..., ze zijn nogsteeds allemaal een begrip.

Samen zetten we Zoeterwoude ‘helemaal op z’n kop’. Dat wil zeggen: als het aan óns ligt. De voorbereidingen zijn in elk geval al in volle gang. We kunnen daarbij alleen maar hopen dat we ook (weer) op jou mogen rekenen. Want sponsors zijn voor een feest van deze omvang en kwaliteit van levensbelang. Maar ook dit jaar geldt dat het echt niet om enorme bedragen gaat. Daarom ook hebben we het hele evenement weer in losse onderdelen opgeknipt (zie de bijlage). Al zijn we natuurlijk ook heel blij metkleinere bijdragen, al dan niet in natura. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar het medium sponsorpakket. Óf kom met je eigen idee/suggestie.

 Doe je mee? Help je ons om van deze 11eeditie een prachtig feest te maken? Het zou fantastisch zijn! Je doet er alle feestgangers én ons mooie dorp een groot plezier mee. Maar…, waarschijnlijk ook jezelf! Want we stellen er natuurlijk wel iets tegenover. Én we brengen je (bedrijfs)naam volop onder de aandacht.

  

Via onderstaande button kom je rechtstreeks in het antwoordformulier.

 

button sponsoring

 

link: Sponsormogelijkheiden-2022