Zoeterwoude voor de 13e keer ‘helemaal op z’n kop’

Op 20, 21, 22 en 23 juni is het weer zo ver. Die vier dagen vindt Dorpsfeest Zoeterwoude plaats. De 13e editie is het. En ook die wil natuurlijk geen enkele Dorper of Rijndijker missen. Sterker: traditiegetrouw zullen ook veel regiogenoten naar ons feestterrein trekken. En dat is niet zo vreemd. Want we hebben opnieuw een geweldig programma samengesteld. De vaste basis bestaat weer uit drie mooie feestavonden met topartiesten, zoals de immens populaire René Karst, topcoverband Daredevils en Qmusic The Party. Maar ook zijn er een gezelige Bingo, diverse kinderactiviteiten, een sportieve poldercross etc. En…, dit jaar helemaal nieuw, op vrijdag en zaterdag vindt op ons eigen feestterrein het enige echte NK Touwtrekken plaats.

Zo’n uniek en grootsopgezet dorpsfeest kan natuurlijk niet zonder sponsors. En goed nieuws: Je kunt nog altijd voor een vriendelijke prijs meedoen! Net als in eerdere jaren hebben we het hele evenement voor onze sponsors opgeknipt in losse onderdelen (zie de bijlage). Als sponsor bepaal je zelf met welk bedrag je ons wilt steunen; je ziet meteen wat je daarvoor terugkrijgt.

Je raadt het al: ook jou vragen we (weer) om Dorpsfeest Zoeterwoude te ondersteunen. Tof als je meehelpt om ook van deze editie weer een prachtig feest te maken. Onder aan deze pagina vindt u een link naar alle sponsormogelijkheden voor 2024. Kun je geen sponsorpakket kiezen en/of heb je een eigen idee of suggestie, dan horen we dat graag. Net als wanneer je ons liever met een bijdrage in natura wilt helpen.

Via onderstaande button kom je rechtstreeks in het antwoordformulier. Wil je (weer) meedoen, dan pas je eenvoudig de gewenste opties aan voordat je op ‘verzenden’ klikt.

 

button sponsoring

 

link: Sponsormogelijkheiden-2024