sponsoring

sponsorNa een zeer succesvol verlopen editie 2016, zijn we nu alweer een aantal maanden bezig met de voorbereiding van het Dorpsfeest in 2017. De 8e editie in 2017 vindt plaats op 23, 24 en 25 juni. Er is dit jaar weer een leuk programma opgezet met o.a. trekkerbehendigheidswedstrijden, kaartmiddag, kindermiddag, poldercross en de Dorpsbarbecue. Wederom alle ingrediënten voor een gezellig evenement.


U begrijpt dat de organisatie van een dergelijk evenement een forse (financiële) inspanning vergt. En dat de economische crisis misschien niet aan u voorbij gegaan is begrijpen wij ook! Desondanks zijn wij toch zo vrij om u (wederom) te vragen om ons financieel te steunen. Voor u is dit een mooie gelegenheid om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen. U bereikt niet alleen de inwoners van Zoeterwoude en omgeving via ons programmablad met een oplage van 5000 stuks, maar ook bij de 5000 bezoekers van ons evenement. Uw steun zorgt ervoor dat het Dorpsfeest voor een zo groot mogelijk toegankelijk blijft. Ook dit jaar zijn er weer verschillende sponsormogelijkheden. We denken dat wij een "aardig" sponsorprogramma bieden, maar misschien heeft u wel een idee waar wij als organisatie nog niet aan gedacht hebben. Wij staan hier absoluut voor open en willen dan ook graag met u om de tafel zitten. Wilt u op een andere manier een bijdrage leveren aan het dorpsfeest, neemt u dan contact op met onze sponsorcoördinator René de Jong (06 30833083).

Als Stichting Dorpsfeest Zoeterwoude proberen wij bij te dragen aan de leefbaarheid van ons dorp, niet alleen door het organiseren van het dorpsfeest maar ook door het organiseren van andere activiteiten zoals de sinterklaasintocht. Wij willen u op voorhand bedanken voor uw steun aan Stichting Dorpsfeest Zoeterwoude en hopelijk mogen wij u begroeten als sponsor en/of bezoeker van ons Dorpsfeest.

Download hier de sponsormogelijkheden. pdflogo

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com