Zoeterwoudse Landbouwspelen; actief op de zondag!

Zondag 24 juni

12.30 uur


Strobaal ladenIn plaats van de trekkerbehendigheidswedstrijd, dit jaar de “Zoeterwoudse Landbouwspelen”; actief op de zondag! Maak kennis met bijzondere boerenspellen als “Trek je gek”, “de Trekkerbandkoprol” en “Strobalen laaien”.

Als een soort ‘zeskamp’ werk je een parcours af. De hoeveelheid spellen en wat je precies gaat doen, blijft tot vlak voor de wedstrijd geheim. Voor voorbeelden van de spellen, zie de filmpjes op deze site. Er zijn leuke prijzen te winnen en je strijdt natuurlijk om de eer van “Kampioen Zoeterwoudse Landbouwspellen 2018”. Onder de teams die met hun outfit het motto “Landbouw” het beste uitdragen, verloten we een originaliteitsprijs.

Meld je aan voor dit geweldige spektakel als vriendengroep, familie, collega’s of sportteam. Elk team bestaat uit minimaal 6 personen (mag meer, dan kan je wat wisselen). Leeftijd vanaf 16 jaar en ouder.


Aanmelden kan via het inschrijfformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin je teamnaam, de contactpersoon (incl. telefoonnummer en e-mailadres), het aantal teamleden en of het team bestaat uit mannen/vrouwen/gemengd.

 

Strobaal laden