Artikelen

wordt vriendVrienden van Dorpsfeest Zoeterwoude

Het Dorpsfeest van Zoeterwoude is dé gelegenheid waar vriendschap en plezier samenkomen! Voor degenen die het Dorpsfeest op een speciale manier willen beleven, hebben we iets bijzonders in petto: word vriend van het Dorpsfeest en geniet van exclusieve voordelen! 

Als vriend ontvang je een welkomstpakket ter waarde van € 25, met onder andere een kaart met een tegoed van € 10, een stoffen polsbandje van 2024, en zelfs de kans op een exclusieve meet en greet met een verrassingsgast!

Bovendien maak je automatisch kans op de prijzen van de jaarlijkse loterij.

 

Maar let op, de plaatsen zijn beperkt! Slechts 150 mensen van 18 jaar of ouder kunnen vriend van Dorpsfeest Zoeterwoude worden. Schrijf je dus snel in en verzeker jezelf van dit unieke welkomstpakket. 

Door vriend van het Dorpsfeest te worden, draag je ook bij aan de toekomst van dit geweldige evenement. Jouw steun helpt ons om ook volgend jaar weer een spetterend feestweekend te organiseren, waarbij vriendschap en gezelligheid centraal staan. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de vrienden van Dorpsfeest Zoeterwoude en maak je klaar voor een onvergetelijk feestweekend vol mooie herinneringen en bijzondere ontmoetingen. Tot ziens op het Dorpsfeest!

Iedere vriend ontvangt een welkomstpakket en onze vriendschap duurt één jaar.

Niet getreurd, volgend jaar kan je gewoon weer opnieuw vriend worden. 

 

Please let us know your name.

Please write a subject for your message.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Please let us know your email address.

Please write a subject for your message.

Onze iDeal betalingen lopen via Mollie. Als u op verzenden drukt, wordt om veiligheidsredenen het betaalvenster geopend in een nieuw tabblad.
Controleer altijd of het beveiligde webadres begint met  mollie.com

EUR €0,00 Invalid Input