Club van 25

 

clubvan25Naast de bedrijfsponsoren is er nu ook de “Club van 25”. Dit is een vaste club supporters oftewel ‘de harde kern’ van het Dorpsfeest. Het zijn mensen die de stichting een warm hart toedragen voor het kosteloos organiseren van het dorpsfeest en de sinterklaasintocht. Leden van de "Club van 25" kunnen geen invloed uitoefenen op de evenementen van Stichting Dorpsfeest Zoeterwoude.

Wat vragen we van deze leden?

De leden van de “Club van 25” betalen per kalenderjaar een bijdrage van 25 euro voor de ondersteuning van activiteiten van de Stichting Dorpsfeest Zoeterwoude. Een hoger bedrag is natuurlijk ook van harte welkom. Iedereen kan lid worden van de “Club van 25”. Het lidmaatschap van de “Club van 25” loopt per kalenderjaar van 1 januari t/m 31 december.

Wat krijgt u ervoor terug?

  • Een vermelding op de website (tenzij u anoniem wilt blijven).
  • Eenmaal per jaar een bedankje.
  • Twee consumptiebonnen.
  • U dingt automatisch mee naar de jaarlijkse hoofdprijs van de loterij.
  • En u draagt natuurlijk bij aan dit prachtige evenement.

Alvast bedankt voor uw ondersteuning.

Please let us know your name.

Please write a subject for your message.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Please let us know your email address.

Please write a subject for your message.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Door invulling en verzending van dit formulier meldt u zich aan voor de "Club van 25". Tevens geeft u de Stichting Dorpsfeest Zoeterwoude de machtiging om jaarlijks door middel van een automatische incasso de verschuldigde €25,- van de hierboven genoemde rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
Ongeldige invoer