Sharon Doorson

Sharon Doorson timmert behoorlijk aan de weg. Hier alvast haar nieuwe single How you like it. Dat wordt gegarandeerd een spetterend optreden op zondagavond 26 juni.

 

 

 

 

 

Boulevard

Zaterdag 25 juni 2016

 

Boulevard is een band die in 25 jaar tijd inmiddels in iedere uithoek van Nederland geweest is en zo ongeveer alle feesttenten wel een keer ‘op de kop’ gezet heeft.

 

Boulevard staat voor aanstekelijk enthousiasme, is vernieuwend en actueel, maar gaat óók terug in de tijd. De zeer ervaren, spetterende zangeressen en topmuzikanten zorgen voor een onvergetelijke avond met ijzersterke Mash-Up’s, popklassiekers, hedendaagse hits en een ruime dosis ervaring om elk publiek te bespelen.

 

Boulevard PERS 2

Sharon Doorson en de Song Shakers sluiten het dorpsfeest in 2016 af

Zondag 26 juni 2016

 

Sharon Doorson De muzikale afsluiting van het Dorpsfeest in Zoeterwoude wordt verzorgd door Sharon Doorson en de band Song Shakers. Deze in Utrecht geboren zangeres is bekend geworden door haar optreden in The Voice Of Holland. Vanwege haar succes tijdens TVOH stond zij maar liefst 5 keer als gastartieste bij de concerten van Marco Borsato. Sharon is afgestudeerd aan het conservatorium en richt zich nu volledig op haar solocarrière. Haar stijl is een mix van pop en dance, mooie liedjes met sterke vocalen en teksten waarin iedereen zich kan vinden.

 

 

Radio 538 DJ Barry Paf komt naar Zoeterwoude

 Vrijdag 24 juni 2016

barry paf

 

Het is slecht weer buiten maar wij komen met mooi nieuws. Vrijdagavond 24 juni 2016 komt Radio 538 DJ Barry Paf de boel op zijn kop zetten. Hou de site goed in de gaten want vanaf nu gaan wij regelmatig meer namen en activiteiten bekend maken!!!

 

Datum Dorpsfeest Zoeterwoude 2016 is bekend

24 25 26
 
Juni 2016Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de invulling van het programma.

Houd de site in de gaten voor updates.

Songshakers

Een goede band, lekkere muziek en presentatie, geknipt voor luisteren, dansen en meezingen, de Songshakers zijn het en doen het!

 

Met goeie nummers vanaf de jaren 70 tot vandaag, met ‘shakes’ waarin nummers aan elkaar geplakt prima bij elkaar blijken te passen en 6 muzikanten die ervoor zorgen dat jij een leuke avond hebt!

 

Songshakers 1

Party Animals

Party Animals 2015 01 2

 

De Party Animals zijn, in verschillende samenstellingen, al 17 jaar succesvol. De klassiekers worden tegenwoordig gewoon door dj's ingemixed met Nederlandstalige meezingers, billenschuddende R&B hits of komische skihut.

Inmiddels zijn de Party Animals toe aan de "derde generatie". De bezetting bestaat tegenwoordig uit Martijn, Jan, Kelvin en Patrick. Ook zangeres Suzanne Mangar is een constante factor. Martijn, Jan, Kelvin en Patrick zijn enorm gemotiveerd om er altijd een feest van te maken, nog steeds geldt: "P.A. Posse in da place!"

Rowin Bocxe

Rowin Bocxe is een DJ uit de regio. Al jong had Rowin een passie voor muziek en hij begon een aantal muziekinstrumenten te bespelen. Op 10-jarige leeftijd vond hij zijn echte passie: House. Al na een half jaar trad hij voor het eerst op en hij vond het geweldig! Nu, een paar jaar later treedt hij succesvol op in heel Nederland.

 2014 11 08 9999 151

 

Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank